Audiomedia

Yritys ja Yhteystiedot

Yhteystiedot

Markku Laukkanen
Toimittaja, MSSc

markku.laukkanen@audiomedia.fi

Puh. +358 50 2589

Facebook >


AUDIOMEDIA OY
Töölöntorinkatu 3 B 39
00260 HELSINKI
Finland

 

Audiomedia Oy

Audiomedia Oy on vuonna 1995 perustettu viestintätoimisto, joka on erikoistunut metsä-, bio- ja energiatalouden sekä puurakentamisen viestintään.

Audiomedia Oy tarjoaa korkeatasoisia viestintäpalveluja yritysten, yhteisöjen ja median käyttöön. Teemme yhteistyötä toimialojen keskeisten järjestöjen ja yritysten kanssa.

Yhtiö toimii verkottuneesti ja tuottaa journalistisin perustein

  • viestinnän sisältöä printtimediaan
  • videoita sähköiseen mediaan
  • viestinnän koulutusta

Verkostossamme on päätoimialojemme journalistisia ja videotuotannon osaajia. Toimintamme vahvuuksia ovat ammattitaitoinen ja asiantunteva sisältötuotanto, kattava toimintaverkosto sekä tehokas sisällön jakelu sekä laajat yhteiskuntasuhteet ja sitoutuneisuus työhömme.

Artikkelipalvelu on mediakonsepti, jonka puitteissa tuotamme valmista sisältöä ja artikkeleita vapaasti toimitusten käyttöön. Artikkelit voidaan jakaa asiakkaan valinnan mukaan uutiskirjeinä, kohdejakeluna sähköpostitse, STT:n jakelussa ja/tai julkaista verkossa.

Tuotamme verkkojakeluun soveltuvia videoita osana viestinnän kokonaisuutta.

Aputoiminimet:

Suomen EU Palvelut toteuttaa edunvalvontahankkeita eurooppalaisessa toimintaympäristössä.

Juniper Media tuottaa metsätalouden viestintäpalveluita.


Markku Laukkanen

Alan koulutus, pitkäaikainen työkokemus toimittajana Yleisradiossa, viestintäalan asiantuntijatehtävissä sekä yhteiskunnallinen toiminta kansanedustajana ja Euroopan neuvoston jäsenenä antavat hyvät eväät menestyksekkäälle toiminnalle viestinnän parissa.

Laukkanen Markku puolivartalo MG 0074 small muokattu netti